Handelsbetingelser

Her finder du de vilkår og betingelser, som er gældende for egedaltandlægerne.dk, og som er stillet til rådighed af Egedal Tandlægerne. I disse handelsbetingelser beskrives, hvilke forbehold der er gældende for de oplysninger, som er tilgængelige på vores hjemmeside..

Intellektuel ejendomsret

Det er gratis at bruge oplysningerne på denne hjemmeside, så længe du ikke kopierer, distribuerer eller på anden måde bruger eller misbruger disse oplysninger. Du må kun genbruge oplysningerne på denne hjemmeside i overensstemmelse med de ufravigelige regler.

Det er ikke tilladt at genbruge tekst, billeder eller andet materiale på denne hjemmeside uden Egedal Tandlægernes udtrykkelige skriftlige samtykke. Den intellektuelle ejendomsret tilhører Egedal Tandlægerne.

Hvis relevant:

For priserne på vores hjemmeside bestræber vi os på at afspejle virkeligheden og de tilsigtede priser så godt som muligt. Fejl, der opstår, og som tydeligt kan tilskrives programmerings- eller indtastningsfejl, udgør aldrig en grund til at gøre krav på eller indgå en kontrakt eller aftale med Egedal Tandlægerne.

Egedal Tandlægerne bestræber sig til enhver tid på at holde hjemmesiden opdateret. Hvis oplysningerne eller indholdet på trods af disse bestræbelser måtte være ufuldstændige eller forkerte, kan vi ikke påtage os ansvar herfor.

OVi påtager os intet ansvar for nøjagtigheden eller fuldstændigheden af de oplysninger, som findes på denne hjemmeside. Derudover forbeholder vi os retten til at ændre, slette eller genopslå dette materiale uden forudgående varsel. Egedal Tandlægerne påtager sig intet ansvar for oplysninger på hjemmesider, som vi henviser til via hyperlinks.

Ændringer

Såfremt disse handelsbetingelser ændres, kan du finde den seneste version af vores ansvarsfraskrivelse på denne side.

Velkommen hos egedal tandlægerne, vi er her for dig