mand med børn

Parodontologi

Parodontologi betyder konkret ‘læren om sygdomme i tændernes støttevæv’ – dvs. tandkødet og kæbeknoglerne, og de siger egentlig mere om din tandsundhed, end dine tænder gør. Så hvis du igennem længere tid har haft problemer med dit tandkød, kan du i værste fald risikere at miste tænder. Det er derfor vigtigt, at du passer godt på dit tandkød og altid holder en god mundhygiejne.

Behandling

Vores tandplejere undersøger, om der er betændelse i området omkring dine tænder – de såkaldte tandkødslommer. Dybden af disse lommer viser, hvordan dit tandkød har det, og her finder vi ud af, hvad du selv kan gøre for at passe endnu bedre på dit tandkød, eller om du har behov for behandling.

Vejledning

En sund mund starter derhjemme. Hvis du børster dine tænder korrekt og bruger tandstikker og/eller tandtråd, kan det reducere dannelsen af plak og dermed forebygge betændelse. Vores dygtige tandplejere giver dig altid de bedste råd og vejledning i, hvordan du bedst passer på dine tænder og dit tandkød.

Kan du få omkostningerne dækket?

Hos os får du altid et prisoverslag på din behandling, så du ikke er i tvivl om prisen. Samtidig kan du også få oplyst, om du kan få dækket hele eller en del af din behandling via en tandforsikring. Den offentlige sygesikring giver tilskud til de fleste standardbehandlinger, men du er altid velkommen til at spørge, hvis du vil vide mere om dine muligheder for dækning.

Velkommen hos egedal tandlægerne, vi er her for dig